Кіровоградська райрада виділила майже 140 тисяч військовим

,

Депутати Кіровоградської райради виділили майже 140 тисяч гривень на потреби солдатів, які нині воюють у зоні антитерористичної операції. Четвертому загону третього полку спеціального призначення – 99 тисяч гривень і 40 тисяч – підрозділу «Кіровоград» через райвідділ міліції.

Із проханням допомогти до депутатів звернувся начальник штабу четвертого загону третього полку спеціального призначення Сергій Васьківський, який півроку командував захистом донецького аеропорту.

– Спершу хотілося б подякувати районній раді, адже кошти до нас надходили з різних установ через ветеранську організацію. Ми придбали прилади спостереження – те що дуже необхідне при дислокації. Це обладнання використовувалось безпосередньо у боях. На превеликий жаль, частина цього обладнання вже вий­шла з ладу. Бінок­лі дозволяють у двократному збільшенні здійснювати фото- та відеозйомку й одразу передавати. Це обладнання коштує понад 35 тисяч, – наголосив військовий і зауважив, що були випадки, коли кошти перераховували на частини, однак реалізувати їх оперативно змоги не було.
e-max.it: your social media marketing partner