Кіровоградські бізнесмени, які називають себе патріотами, тримають гроші в банку країни-агресора?

,

Одіозні кіровоградські бізнесмени Микола та Лариса Онули налагодили тісні взаємовідносини зі «Сбербанком Росії». Бізнесмени там мають рахунки найпотужніших своїх комерційних структур ТОВ «Ніка «АПК» та «ХХІ століття». Про це «КП» повідомило джерело у податковій інспекції.

У той час, як світова спільнота стала на захист України, так звана бізнес-еліта Кіровоградщини, декларуючи під час виборів патріотизм та відданість українському народу, сприяє отриманню прибутків державі-агресору, попов­нюючи капітал російського банку, який, цілком можливо, причетний до фінансування терористичної діяльності на сході.

Джерело у податковій уточнило, що сім’я Онулів сплачує російському банку кошти за користування отриманими кредитами та обслуговування своїх рахунків.

Нагадаємо, російська банківська установа ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії», представлена на Кіровоградщині трьома відділеннями.

У податковій інспекції кажуть, що крім Онулів у згаданому банку обслуговується ще чимало відомих бізнесовців регіону. Хто вони – «КП» обов’язково з’ясує і повідомить.
e-max.it: your social media marketing partner