П’ятикласник, якому вчителька вибила око, у важкому стані

,

«КП» уже писала про резонансну подію, яка сталася в селі Синюха Новоархангельського району, де під час уроку вчителька англійської мови кинула в учня Святослава Дубініна ручкою, вибивши йому око.

Бабуся Святика Любов Іванівна розповідає, що хлопчик знаходиться на лікуванні в Кіровограді, проте надії, що дитина бачитиме на травмоване око, вже немає.

– Стан Святика поганий. У нього вибитий кришталик, роздерте око, запалення й досі сильне, тому дитина все ще у важкому стані. Про відновлення зору і мови бути не може. Поки не мине запалення і йому не знімуть шви, ми будемо у Кіровограді, потім поїдемо на обстеження до Києва, лікуватимемося скоріш за все в Одесі. Нам доведеться чекати десь зо два місяці, щоб минуло запалення і лікарі зняли шви, – каже жінка.

Бабуся школяра розповідає «КП», що вимагатиме звільнення директора школи.

– Дитина залишилася без ока, а директор отримав лише догану. Як так? Це справедлива ціна за каліцтво? Я так не вважаю, тому домагатимуся її звільнення, – заявила Любов Іванівна.

Нагадаємо, як повідомила у коментарі «КП» прокурор Алла Мороз, доки дитина лікується, провести весь комплекс слідчих дій неможливо.

– Експертиза проводитиметься після того, як потерпілий пройде курс лікування, – зазначила прокурор.

Зважаючи на те, що Святик лікуватиметься ще близько двох місяців, повномасштабне розслідування цієї резонансної справи, очевидно, затягнеться.
e-max.it: your social media marketing partner