У Кіровограді міліціонер збив жінку

,

В обласному центрі, 4 листопада, на проспекті Винниченка міліціонер збив пішохода. З тілесними травмами постраждалу жінку доставили до Кіровоградської обласної лікарні. За розслідування взялася прокуратура області.

Дорожня пригода за участі помічника оперуповноваженого ВКР Кіровоградського МВ УМВС України в області, який їхав на автомобілі ЗАЗ «Vida», сталася близько сьомої вечора. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин  ДТП. Проте уже зараз відомо, що ознак сп’яніння у водія не було виявлено.

– Прокуратурою області за фактом ДТП за участі міліціонера внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, – повідомили «КП»  у прес-службі прокуратури області.

Нині постраждала жінка перебуває у комі у вкрай важкому стані. Лікарі борються за життя постраждалої, щоденне лікування обходиться родині у кілька тисяч гривень. Рідні жінки не мають великих статків, тож просять  усіх небайдужих допомогти врятувати життя доньці.

Кошти для постраждалої можна переказати на ім’я її матері Федорової Тамари Павлівни. Карта ПАТ «Ідея ­Банк» 4577 3255 1024 0803. Або на рахунок 26202000235592 ПАТ «Ідея Банк», МФО 336310, ЄДРПОУ 19390819, КОД ЗКПО 1861313743.

e-max.it: your social media marketing partner