Кузьменко взяв Серпокрилова собі у радники

,

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв собі у радники нещодавно звільненого першого заступника Віктора Серпокрилова. Своє рішення очільник регіону пояснив тим, що за таких складних умов, як зараз, нехтувати досвідом і професіоналізмом спеціалістів такого рівня, не можна.

Тим часом в облдержадміністрації залишаються вакантними одразу кілька посад заступників голови.

Сергій Кузьменко наголосив, що всі майбутні призначення відбуватимуться після консультацій із громадськістю, депутатським корпусом та керівниками провідних промислових підприємств, представниками політичних партій.

– Часу для зволікань немає, є нагальні питання, які треба вирішувати, і їх досить багато, але без команди однодумців зробити це важко, – зазначив він.

Разом із тим Сергій Кузьменко зауважив, що на плечі його майбутнього першого заступника ляже нове коло обов’язків. Зокрема, мова йде про вирішення проблемних питань учасників АТО та їхніх родин, переселенців, а також підтримка армії.

Керівник області очікує, що з приходом нової людини на посаду першого заступника вдасться відпрацювати реальний і дієвий механізм допомоги військовослужбовцям і переселенцям.
e-max.it: your social media marketing partner