Кіровоградський бізнесмен «кинув» пасічників із усієї країни на мільйони

,

Бджолярі ледь не з кожного регіону України з’їхалися днями до Кіровограда, аби поскаржитися в прокуратуру на незаконні дії скупника меду. Кажуть, продали підприємцеві мед, а грошей так і не отримали.

Виробники переповідають, що комерсант обіцяв заплатити, як тільки товар пройде експертизу якості. Однак вони йому не вірять. У Кіровоград приїхали, бо саме тут знаходиться офіс бізнесмена.

За словами ошуканих, по всій країні перекупник обдурив дві сотні бджолярів на суму близько трьох мільйонів гривень.

Пасічники говорять, прокуратура – це вже друга інстанція, куди звертаються за допомого. Перша – була міліція. Однак жодних результатів.

– Тому ми сюди й приїхали, щоб подати колективну заяву, аби хоч щось почали робити. Тому, що тут про це навіть ніхто нічого і не знав. Тобто, минув майже тиждень… – говорить Андрій Сидоренко, бджоляр із Сум.

– Зараз ми організовуємо проведення органами внутрішніх справ додаткових слідчих дій і вважаємо, що сьогодні буде оголошена підозра, а того громадянина, який заволодів коштами та медом заявників, оголосять у розшук, – зазначив перший заступник прокурора області Сергій Жолонко.
e-max.it: your social media marketing partner