Кіровоградський автопарк припинив роботу

,

«Автобусний парк 13527» припинив свою роботу відсьогодні, 1 жовтня. Про це у коментарі «КП» заявив директор підприємства Анатолій Голованов.

– Автобусний парк із сьогоднішнього дня на міські маршрути не виїжджає. У нас зараз трудовий спір. У нас немає заробітної плати, більше мільйона заборгованість за паливо. Усе тому, що за половину липня, весь серпень і вересень у нас немає фінансового забезпечення за пільгові перевезення, які ми здійснюємо. Відповідно у нас за цей час зросли борги, – каже директор автобусного парку Анатолій Голованов.

– На 274-й маршрут сьогодні пустили близько тридцяти маршруток. Міська влада задіяла інших перевізників, яких саме я не знаю – зі мною ніхто переговори не веде. Тим, що відбувається зараз, підтверджується заява Марковського про те, що він відкриватиме нові маршрути і закриватиме старі. Сьогодні ми це вже бачимо. Наскільки я розумію, буде і продовження, – вважає Голованов.

Нагадаємо, минулого тижня директор ПАТ «Автобусний парк 13527» Анатолій Голованов  заявив, що з жовтня місяця підприємство буде вимушено призупинити надання послуг. Причина – понадмільйонні борги. Однак 74-річний в.о. мера, секретар міськради Іван Марковський не вважає таку деталь підставою для зупинки роботи транспорту.

– Голованову поставлено таке питання: якщо вони хочуть возити пасажирів, повинні це робити. Якщо ні, то мають заявити про це. Я в цьому ніяких проблем не бачу. Не буде возити Голованов – возитимуть інші, – заявив тоді «КП» Марковський.

На таку заяву в.о. міського голови інші перевізники відреагували по-різному. Одні зізнаються, що розуміють автопарк, бо у самих через здорожчання пального відчутно зменшилася виручка, а інші припускають, що, поки в державі немає стабільності, дехто свідомо перекроює ринок.
e-max.it: your social media marketing partner