У Кропивницькому вшанували ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ

, КП

17658У Головному управлінні Національної поліції в області вшанували ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ сьогодні, 20 грудня. 

Колишніх правоохоронців привітав голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд, повідомили у прес-службі органу самоврядування.

– Ми зібралися в нелегкий для України час, коли мужні воїни Збройних Сил України борються за нашу святу землю, за право людей жити вільно і щасливо. І серед них – представники правоохоронних органів. Сьогодні воїни правопорядку – на передовій і в тилу, в перших рядах штурмових загонів і на звільненій від окупантів території: доблесно воюють, допомагають людям, відновлюють законність і правопорядок, – наголосив посадовець. 

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд зазначив: жителі області активно долучилися до формування підрозділів «Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». Діючі правоохоронці і добровольці з цивільного населення поповнили ряди бригади і нині воюють на найскладніших ділянках фронту, захищаючи українців. 

– Низький уклін їм за те, що ми сьогодні можемо вільно жити і працювати. Зібратися сьогодні тут, щоб подякувати вам за вашу гідну працю! – наголосив голова обласної ради. – За ці самі цінності завжди боролися і ви, роблячи свій значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, в зміцнення правопорядку та законності. Ваш життєвий шлях і багаторічна професійна діяльність сповнені високого професіоналізму і наполегливої праці – запорука нашого нормального життя сьогодні. Ми вдячні вам за безцінний досвід, який ви передаєте молоді, за мудрі і виважені поради, що слугують прикладом для наступних поколінь правоохоронців.

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова вручили ветеранам та пенсіонерам органів внутрішніх справ обласні відзнаки. 
e-max.it: your social media marketing partner