Голова Кіровоградської облради Юрій Дрозд привітав військовослужбовців 121-ї окремої бригади ТрО з річницею створення підрозділу

, КП

17652Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд привітав військовослужбовців 121-ї окремої бригади територіальної оборони з річницею створення підрозділу сьогодні, 18 грудня.

– Шановні військовослужбовці 121-ї окремої бригади територіальної оборони! Вітаю вас із річницею створення нашої бригади! – наголосив голова обласної ради Юрій Дрозд. – Захищаючи рідну домівку і рідну країну, ви мужньо стоїте на захисті територіальної цілісності нашої держави, гідно виконуєте свій військовий і громадянський обов’язок.

Ваша непохитна віра в Перемогу, ваша сміливість і самовідданість, ваш героїзм надихають усіх нас і спонукають до дій. І тому – разом ми переможемо! Низький уклін вам за те, що наші діти можуть зростати і навчатися в школах, за те, що ми сьогодні можемо жити і працювати у вільній країні! Бажаємо вам повернутися до своїх родин живими і здоровими. Нехай у них панують любов і злагода! Тепла і добробут вашим домівкам!  Вічна памʼять і безмежна вдячність полеглим захисникам, які віддали свої життя за мирне, світле майбутнє України! Низький уклін батькам, які виростили і виховали наших Героїв! Слава ЗСУ!
e-max.it: your social media marketing partner