Голова Кіровоградської облради привітав із Днем місцевого самоврядування!

, КП

17592Шановні керівники та депутати місцевих рад усіх рівнів! Шановні працівники органів місцевого самоврядування громад Кіровоградщини!
З Днем місцевого самоврядування!


Це свято символізує нашу спільну відповідальність за долю регіону, в якому ми живемо, та нагадує про важливість активної участі кожного у побудові майбутнього нашої області.


Наше з вами головне завдання – працювати на благо територіальних громад та відстоювати їхні інтереси. Це непроста і відповідальна робота – щоденно залишатися на прямому зв’язку з громадянами, відповідати на щоденні виклики, приймати важливі рішення. Особливо зараз, в умовах війни, коли маємо працювати в рази більше. Коли перед нами постійно постають нові складні завдання. Маємо почути кожного ветерана, підтримати кожну сім’ю захисника, допомогти пережити трагедію втрати, допомогти вимушеним переселенцям облаштувати свій побут… Разом із тим, вдосконалюємо свою роботу, покращуємо процес надання допомоги людям, набуваємо нового досвіду.


Саме ви, представляючи інтереси громади, забезпечуєте право кожного з нас бути почутим.


Щиро дякую вам, шановні колеги! Ви демонструєте самовідданість у роботі, професіоналізм, чуйність і відповідальність.


Нехай розуміння і підтримка земляків завжди додають вам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях. Бажаю всім вам невичерпного ентузіазму, міцного здоров'я, тепла та підтримки у вашій благородній справі служіння людям і громаді.

Голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд

e-max.it: your social media marketing partner