На Кіровоградщині допоможуть реалізувати ще 4 бізнес-ідеї

, КП

17501Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області профінансує ще чотири бізнес-пректи за результатами другої хвилі конкурсу для суб’єктів малого та середнього бізнесу. Про це розповіла директорка фонду Ольга Ковальова-Алокілі сьогодні, 19 вересня.

За рахунок коштів фонду і обласного бюджету та за співфінансування громад підприємцям нададуть 700 000 гривень, повідомляють в обласній раді.

– Серед 4 переможців – 2 стартапи та 2 діючих бізнеси. Проектами передбачається відкриття учасником бойових дій кав’ярні «Ваніль», облаштування Центру очищення води та освітнього простору «Мозаїка» у Кропивницькому, а також створення міні-ферми для виробництва крафтових сирів у Первозванівській громаді. Реалізація проектів дасть можливість додатково створити 10 робочих місць, – зазначила Ольга Ковальова-Алокілі.

Третя хвиля прийому бізнес-проектів для отримання фінансової підтримки триватиме до 20 жовтня.

– Надихає, що з кожним роком все більше охочих користується важливим і у той же час простим інструментом залучення фінансової підтримки для розвитку свого бізнесу або початку власної справи. Якщо у 2019 і 2020 роках фонд профінансував по одному проекту, то у 2021-му – 8. Навіть попри початок повномасштабного вторгнення у 2022 році фінансову допомогу надали на реалізацію 6 бізнес-проектів. Цього року маємо вже 10 переможців конкурсу, але Наглядова рада фонду прийняла рішення оголосити ще третю хвилю, – розповіла членкиня Наглядової ради, депутатка обласної ради Наталія Ревенко.

Для залучення фінансової підтримки слід звернутися за адресою: місто Кропивницький, вулиця Тараса Карпи, 84, кабінет 417.

В облраді зазначають, у рамках першої хвилі конкурсного відбору 2023 року Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області профінансує 6 бізнес-проектів.
e-max.it: your social media marketing partner