Мережа «Файно Маркет» добрими справами відзначає День Конституції України

, КП

17324«Це свято нагадує нам про цінності, які захищають наші військові – свободу, суверенітет та цілісність України. Бути відданими мужності наших воїнів дуже важливо для команди «Файно Маркет», – кажуть у мережі.

 
З нагоди Дня Конституції «Файно Маркет» вкотре підтримав захисників і відправив 4 автомобілі на фронт – два нових Renault Duster та вантажівку MAN і Валдай для доставки українським воїнам провіанту в гарячі точки.
 
Також передали учасникам кропивницької міської організації ліквідаторів та інвалідів Чорнобиля «Ліквідатор» гуманітарну допомогу.
 
Крім того, мережа «Файно Маркет» стала одним зі спонсорів заходу, який відбудеться вже завтра, 29 червня, у Драматичному театрі імені Кропивницького – ювілейний концерт до 20-річчя студії хореографічного мистецтва «Аеліта». 
 
«Мережа «Файно Маркет» пишається своїми зусиллями у підтримці добрих справ та ініціатив у Кропивницькому. Ми віримо, що спільними зусиллями зможемо створити сильну та солідарну спільноту, де кожна добра справа має значення і приносить позитивні зміни у життя людей», – зазначили у «Файно Маркет».

 

173251732617327

 

17328

e-max.it: your social media marketing partner