Сергій «Волина» Волинський заснував благодійний фонд, який допомагатиме морпіхам

, КП

17301Фонд «Сталеві» презентували у Києві 26 травня. Серед його ключових напрямків діяльності – організація зборів мілітарної допомоги за запитами морпіхів, забезпечення лікування бійцям, що потребують фізичної та психологічної реабілітації, а також різностороння допомога родинам морських піхотинців, що перебувають у полоні або загинули, захищаючи Україну.

Сам «Волина» не був на відкритті фонду, адже за умовами обміну перебуває з іншими командирами, що керували обороною «Азовсталі» у Туреччині. Однак ініціатор фонду записав звернення.

«Пам’ятайте про тих, хто виборює право на свободу для майбутніх поколінь. Не вагаючись, віддавайте частину своєї душі тим, хто готовий віддати за вас своє життя», – сказав Сергій Волинський.


На відкритті благодійного фонду «Сталеві» були дружина Сергія – Руслана Волинська та рідна сестра героя України – Тетяна Харько, яка на прохання брата очолила роботу організації. Також були військові, які пліч-о-пліч з «Волиною» билися проти росіян та пройшли через жахіття російського полону.

Під час презентації фонду виступили військові та волонтери, які підтримали ініціативу Волинського і закликали спільноту доєднатись до заходів, запланованих фондом.

17302173031730417305173061730717308

Фото: надані пресслужбою фонду
e-max.it: your social media marketing partner