Частина кіровоградських «свободівців» влаштувала демарш через вибори

,

Восьмеро членів кіровоградської міської організації «Свободи» на чолі з її очільником Сергієм Запорожаном цього тижня вийшли з партії, гучно гепнувши дверима. Обурилися вони тим, що подані ними прізвища кандидатів у нардепи обласна конференція повністю проігнорувала.

Кандидатури місцевих партійців, які пройшли узгодження, обговорення і голосування на міських і районних зборах, на обласній партійній конференції проігноровані стовідсотково. Кандидатури Василя Ращупка по ­99-му­­­ ТВО, Ігоря Ткаченка по 101-му ТВО, Руслана Степури по 102-му ТВО, Олександра Тараненка по 103-му ТВО проігноровані політвиконкомом партії в угоду якимось кулуарним домовленостям із «партнерами» по майбутній коаліції, – написали в заяві незгодні з політикою партії.

Серед підписантів – голова міської організації ВО «Свобода» Сергій Запорожан, голова Кіровської у Кіровограді райорганізації Дмитро ­Лазаревич, члени міського комітету партії Василь Ращупко і Юрій Лісниченко, а також рядові члени Леонід Багно, Олег Скрипник, Юрій Рогало і Яна Вічірко.

– За таких умов зникла будь-яка мотивація працювати у партії, яка проголошує одні гасла, а на практиці реалізує інше, – заявили насамкінець демаршівці.

У коментарі «КП» Сергій Запорожан зауважив, що після виходу зі «Свободи» не пов’язує себе поки з жодною політичною силою.
e-max.it: your social media marketing partner