Стрижаков балотуватиметься у Раду

,

Депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков балотуватиметься до Верховної ради по 99 виборчому округу. Чи піде самовисуванцем або ж під прапорами політичної сили, наразі не відомо. Однак, уже сьогодні політоглядачі кажуть, що шанси у Стрижакова-кандидата є і доволі серйозні.

Власне, рішення йти у Верховну раду Стрижаков прийняв, аби мати можливість впливати на процеси, які відбуваються у Кіровограді. Каже, нинішня влада категорично відмовляється чути жителів міста, відтак проблеми, з якими звертаються люди, не знаходять своє вирішення.

– Ви подивіться, що сьогодні відбувається у місті. Мораторій на гаражі не діє – у дітей крадуть ігрові майданчики. Цього літа Кіровоград побив рекорд із «пивнушок». Тарифи на транспорт регулюються ким завгодно, але не міськими очільниками. Складається враження, що нинішня влада працює лише на себе, і до жителів обласного центру їй немає діла. Те саме стосується і більшості у міськраді – лобіювання лише власних інтересів, – говорить Стрижаков і додає, якщо у парламенті з’явиться достойний представник від Кіровограда, справи у місті підуть зовсім інакше.

– Місту давно потрібен правильний представник у найвищому законодавчому органі. У нас чимало проблем, вирішити які тут просто не можливо. Та найприкріше, що від виборів до виборів ми обираємо тих, хто, щойно отримавши мандат, відразу забуває про дані обіцянки, – зауважує Стрижаков.

Тим часом нинішні виборці депутата міськради вважають його людиною, яка справно виконує обіцяне.

– З якими проблемами ми б не зверталися до Артема Олеговича, якщо він пообіцяв, то обов’язково виконає. На нашому окрузі він стільки всього зробив. Від дитячих майданчиків до ремонту під’їздів. І це далеко не все. Зараз він узявся облаштовувати місто. Його ініціатива з підвісними вазонами – дуже хороша. Він молодий, активний, розуміється на викликах часу, тож міг би бути достойним представником нашого міста в парламенті, – переконують жителі округу Стрижакова.

Згодні з тим, що нова Верховна рада має поповнитися молодими й активними людьми, і кіровоградські політичні оглядачі. Експерти вважають, що Артем Стрижаков має серйозні шанси на перемогу, адже не заплямував себе земельними скандалами, чи бандитським минулим.


e-max.it: your social media marketing partner