Найкращий холодильник для зберігання великих запасів продуктів

, КП

12152Місткість холодильника є одним з ключових факторів під час вибору. Якщо мешканцям міст в основному вистачає стандартних моделей на 150-200 літрів, власникам сільських або заміських будинків треба обирати об’ємніші моделі. До того ж враховують, що у мережах електропостачання часто спостерігаються перепади напруги. А через негоду можуть траплятися й знеструмлення. Отож, потрібно купити такий тип холодильника, що краще працює в умовах частих стрибків напруги з широкою амплітудою, забезпечуючи надійне зберігання продуктів.

Великі холодильники Samsung Side-by-Side


Це доволі вдалий вибір для заміського котеджу. Великий холодильник Самсунг типу Side-by-Side легко транспортувати, адже він складається з двох окремих елементів – холодильної та морозильної камер, що розташовані поруч. У нього є й багато інших переваг у порівнянні з моделями інших виробників.

Місткість
Якщо містяни можуть кожен день відвідувати супермаркети, мешканці сіл та невеликих містечок позбавлені такої можливості. Тому їм доводиться робити великі запаси їжі. Також, якщо тримаєте свійських тварин, курей та качок, виникає потреба у великій морозильній камері для зберігання м’яса. Холодильники Samsung ідеально пристосовані для цієї мети.

Енергоефективність
Нерідко власники заміських будинків переходять на альтернативні джерела енергії, встановлюючи мініелектростанції на сонячних фотоелементах із системою накопичення та безперебійного живлення. Така станція може бути під’єднана до РЕМ, або працювати в автономному режимі. Її продуктивність напряму залежить від інтенсивності сонячного випромінювання. А це значить, що треба ощадливо ставитись до використання електроенергії. Холодильники Самсунг з інверторними компресорами належать до класу енергоефективності A (A+ – A+++). Відповідно, вони споживають набагато менше електрики.

Компресор інверторного типу
Енергоощадність обумовлена використанням “розумного” інверторного компресора. А у великих моделях Side-by-Side таких компресорів може бути два. Що це дає:

  • агрегат здатен самостійно обирати оптимальні режими в залежності від завантаженості холодильника;
  • коли одна з камер вільна, її можна просто вимкнути, зменшивши споживання до мінімуму;
  • якщо усією родиною від’їжджаєте на певний термін, холодильник також можна перевести в режим економії.

Втім, інвертор доволі вимогливий щодо стабільності напруги у мережі. Але й це питання можна розв’язати, встановивши реле напруги та стабілізатор. ДБЖ (ІБП) також бажано використовувати на випадок екстреного знеструмлення.

Широкі можливості регулювання мікроклімату
Мешканці сільських та заміських будинків зазвичай самостійно вирощують різноманітні овочі, фрукти, ягоди. Більшу частину врожаю пускають на консервацію, варення, компоти. Але свіжа городина також має бути в раціоні. У холодильниках Самсунг є багато відділень, де можна налаштувати оптимальні умови для зберігання яблук, груш, абрикосів тощо. Ягоди, приміром, можна скласти в окремі пакетики та заморозити на зиму у морозильній камері. Дуже корисно взимку додавати їх до вашого щоденного меню.

 

12153

Зручність в експлуатації
Також важливий фактор під час вибору. Інверторний компресор рідше виходить з ладу у порівнянні зі звичайним поршневого типу. Господині ж не доведеться витрачати час на ручне розмороження, оскільки великі холодильники Самсунг Side-by-Side працюють за технологією No Frost.

 

реклама

e-max.it: your social media marketing partner