Стадніченко про призначення Кузьменка

,

– Якщо вже Президент прийняв таке рішення, ми повинні проаналізувати, що людина може зробити на цій посаді. З деяких пір ми уявляємо такі посади, як губернатор, очільник, голова, як певний топ-менеджер чи піар-актор. Але насправді це виконавча гілка влади, він повинен абсолютно спокійно забезпечити господарську діяльність в області.

Якщо ми подивимося на Кузьменка – це цікава персона. Як показували дослідження, в період передвиборчої парламентської кампанії, Сергій Кузьменко вигравав вибори, незалежно від того, від якої партії він ішов. Це принциповий момент. Якщо людина консолідує навколо себе громадян свого регіону, то він має відповідне право і відповідні повноваження, щоб мати вплив на життя і події в області.

Наскільки це буде сприйнято радикальними прошарками суспільства, бо війна завжди радикалізує, – не зрозуміло. Звичайно, усі будуть згадувати про те, що Кузьменко колишній регіонал. Але, на мій погляд, людину треба оцінювати за вчинками, незалежно від того, які кольори вона представляла, – говорить політолог Руслан Стадніченко.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко призначив на посаду голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка замість Олександра Петіка 16 вересня.


e-max.it: your social media marketing partner