Головою Кропивницького осередку «УДАРу» обрали Олександра Багаченка

,

11889Днями відбулися установчі збори Кропивницької міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Участь у заході взяли голова обласного осередку партії Віталій Линник, голова виконавчого комітету обласної організації «УДАРу» Андрій Кочерга, члени міського партійного осередку.

На обговорення зборів винесли низку питань щодо організації діяльності партії у Кропивницькому, в тому числі обрання керівника «УДАРу» в обласному центрі. За результатами голосування очільником партійного міського осередку став представник місцевого малого бізнесу Олександр Багаченко.

– Наша політична сила пропонує чіткі кроки із розвитку економічного добробуту держави та покращення соціального захисту громадян України. Впевнений, що разом ми зможемо зробити Україну сильною!, – наголосив новообраний керівник Кропивницького «УДАРу».

11891Із обранням Олександра Багаченка привітав Віталій Линник. Керівник «УДАРу» Кіровоградщини окреслив низку організаційних питань, що вже сьогодні постали перед міським осередком та висловив позицію партії щодо ситуації у країні.

– Ми бачимо чергову загрозу широкомасштабного російського військового наступу на Україну. Розуміємо, що не слід панікувати. Наша політична сила наголошує: Україна має бути готовою до будь-якого розвитку подій, тож обороноздатність має стати чітким пріоритетом. Вважаємо, що сьогодні бюджет слід спрямовувати не на «Велике будівництво», а на оборону України! І таку позицію маємо доносити до жителів Кропивницького та області, – зазначив він.

 

1189011892

e-max.it: your social media marketing partner