Керівник «УДАРу» Кіровоградщини Віталій Линник: «Перед Україною стоїть низка важливих викликів, які вимагають від держави адекватної реакції»

,

11849Основними завданнями для країни у 2022 році мають стати боротьба з коронакризою, зміцнення оборони та енергобезпеки, – переконані в партії «УДАР Віталія Кличка».


– Україна має зустріти загрози сильною, згуртованою і підготовленою, – налогошує лідер «ударівців» на Кіровоградщині Віталій Линник. – Зокрема, наша партійна команда запропонувала владі чіткий алгоритм подолання згубних наслідків коронакризи, що дозволяє не лише дієво боротися з епідемією, але й пом’якшити соціальні та економічні наслідки. Пам’ятаємо й про необхідність розвитку Збройних Сил України. Вже сьогодні наші експерти наполягають, що державна оборонна стратегія має, у першу чергу, фокусуватися не на кількісному збільшенні ЗСУ, а на якісному перетворенні армії.

Водночас, говорить Віталій Линник, непростою є й ситуація і в енергетичній сфері.

 

– Влада повторює слова про те, що в Україні все гаразд, вугілля і газу вдосталь, все працює в штатному режимі. Експерти ж бачать усі ознаки наближення енергетичної кризи, – каже очільник партії на Кіровоградщині.

 

В «УДАРі» зазначають, виклики, що сьогодні постали перед країною, вимагають адекватної реакції, рішучих дій усіх без винятку патріотичних політичних сил та єдності нації для їх подолання.


Україна повинна бути сильною, а громадяни – почуватися захищеними!

e-max.it: your social media marketing partner