На Кіровоградщині «Файно маркет» третій рік поспіль перемагає у конкурсі «Народний бренд»

, КП

11799Мережа магазинів «Файно маркет» постійно розвивається і вдосконалюється, щоб робити життя своїх клієнтів комфортнішим, смачнішим і легшим. Пропонує своїм покупцям широкий асортимент товарів, високу якість обслуговування, постійні акції та знижки, завжди реагує на звернення клієнтів. Крім цього, «Файно маркет» – гідний приклад соціально активного та відповідального бізнесу, адже часто долучається та ініціює власні благодійні акції на підтримку літніх людей, захисників, талановитої молоді, тварин, влаштовує свята для дітей та екоакції.


Сьогодні, 7 грудня, в ресторані «ЧаЧа» відбулося святкове нагородження переможців.


Споживачі гідно оцінили і вкотре віддали свої голоси за «Файно маркет» у конкурсі «Народний бренд» у номінації «Супермаркет». Завдяки власним старанням та підтримці покупців мережа вже третій рік лідирує у цьому змаганні.


«Постійно користуюсь продуктами магазину «Файно» на розі вулиць Шевченка і Тарковського. Велике приміщення, свіжа випічка. Якість товару хороша, асортимент задовольняє. Гнучка система знижок і бонусів. Відчувається робота кадрової служби до підбору персоналу. Так тримати!», – залишив відгук кропивничанин Андрій Кривуляк.


Цьогоріч «Файно маркет» отримав 3 238 очок, випередивши на понад 1200 найближчого конкурента.


– Ми вдячні кожному за їхні голоси. Це мотивує нас і надалі розвиватися. Перший магазин у Кропивницькому відкрився ще у 2009 році. Зараз наша компанія – це більше сотні магазинів в обласному центрі та по Кіровоградщині. Крім цього, ми вийшли за межі нашого регіону і відкрили магазини у Черкаському регіоні. Сьогодні там є 15 магазинів. Ми пропонуємо унікальний асортимент якісних товарів на будь-який смак і гаманець. Для нас надзвичайно важливо тримати руку на пульсі й бути на одній хвилі з нашим покупцем. Ми прагнемо, щоб доброзичливість перетворилася на норму, тому починаємо з себе! – прокоментували у мережі.

e-max.it: your social media marketing partner