Працівникам Олександрійської дорожньо-експлуатаційної дільниці пів року не платять зарплату

, КП

11769Олександрійській дорожньо-експлуатаційної дільниці Кіровоградського облавтодору вже пів року не виплачують кошти. За цей час заборгували близько 10 мільйонів гривень, у тому числі зарплати працівникам і кошти на податки. Про це «КП» розповіли працівники дільниці.

– Ми залежимо від облавтодора. Вже півроку нашій дільниці не платять кошти, заборгували близько 10 мільйонів гривень. Ми не можемо ні податки, ні інші збори заплатити, але основне – це людям немає зарплати. Ми чесно заробили ці гроші. Від ранньої весни до пізньої осені працювали, багато роботи зроблено. У нас є всі документи, що ми виконали план, який від нас вимагали. Машини готові до зими. Вже писали листи в облавтодор, петицію Президенту, але нас не чують і відповіді немає. Нам нічого не пояснюють – де гроші, коли їх виплатять. А люди вже на межі. Ми будемо приймати міри, – сказав «КП» працівник дільниці Олександр.

«КП» звернулася в облавтодор, але наразі керівника чи заступників немає. Як тільки вдасться зв’язатися, опублікуємо їхню позицію.
e-max.it: your social media marketing partner