В Олександрії ОСББ відшкодовують частину кредитів із міського бюджету

, КП

11762В Олександрії з міського бюджету частково відшкодовують кредити об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, які брали на впровадження заходів із енергоефективності та енергозбереження в багатоповерхівках.

– Наприкінці літа на сесії ми затвердили Програму спільного фінансування та підтримки ОСББ до 2025 року. Згідно з нею, з міського бюджету об’єднанням відшкодовуємо від 10% до 20% від суми кредитів, які залучали на капітальні ремонти, модернізацію інженерних та електричних мереж, енергоефективність. Тепер починаємо Програму в дії. Це певний сигнал, щоб інші ОСББ активно включалися у цю роботу. Тому закликаємо й інші об’єднання співвласників багатоквартирних будинків залучати відповідні кредити і ставати учасниками міської програми, ми зі свого боку надамо часткове відшкодування. Адже така співпраця дає можливість підвищити якісний рівень життя олександрійців і заощадити кошти жителів міста на оплату комунальних послуг, – сказав міський голова Олександрії Сергій Кузьменко.

На початку листопада виділили майже 175 тисяч гривень для чотирьох ОСББ – «Алеут» отримав 24 тисячі 300 гривень, ОСББ «Господар 2019» – 52 тисячі 400 гривень, «Скіф 2» – 29 тисяч гривень, «Квадрат 104» – близько 68 тисяч гривень.


Учора, 17 листопада, виконком вирішив виділити кошти ще двом ОСББ  – «Соборний 103» та «Арка». Вони отримають відшкодування у розмірі майже 109 тисяч гривень.

e-max.it: your social media marketing partner