Райкович про призначення Кузьменка

,

– Я позитивно ставлюся до такого призначення, тому що Сергій Кузьменко має великий досвід господарської роботи. В обласній адміністрації він очолював найголовніший напрямок роботи нашої області – сільськогосподарський. Я покладаю надзвичайно великі надії і перспективи на цього амбітного, молодого, надзвичайно перспективного і добре підготовленого адміністратора. Вважаю його достойною людиною. Знаючи його особисто, я впевнений, що в нього на першому плані стоїть питання економічного і соціального розвитку регіону. Це кіровоградська людина, яка живе інтересами нашої області.

Особисто я буду робити все, щоб йому допомогти і щоб усе було в нашій області якнайкраще. Це людина поміркована, не демагог, людина конкретної справи, мисляча економічними критеріями і категоріями, які є найважливішими для нашого регіону.

Нам потрібні не політики, а економісти, прагматики, які будуть розуміти, куди йде держава, куди її веде Президент і Кабінет міністрів, – зазначив генеральний директор ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань», почесний громадянин Кіровограда Андрій Райкович.

 

Нагадаємо, учора, 16 вересня, Президент Петро Порошенко призначив на посаду голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка замість Олександра Петіка.

e-max.it: your social media marketing partner