Спортивним бути «Варто»! На стадіоні Бобринця з’явився сучасний тренажерний зал під відкритим небом

,

11723У Бобринці на території спортивного комплексу «Олімпієць» з’явився комплекс сучасних тренажерів – це подарунок соціально відповідального бізнесу, торговельного комплексу «Варто».

Торговельний комплекс розпочав свою роботу у Бобринці лише кілька місяців тому, однак за цей короткий час «Варто» став корисною складовою міста. Крім створення робочих місць, що надає ТОВ «Вересень плюс», бездоганної якості продукції та сплати податків до місцевого бюджету, «Варто» вже реалізував низку соціальних проектів.


Усі вони направлені на створення умов для здорового дозвілля людей усіх вікових категорій. Наприклад, влітку «Варто» підтримав команду Бобринця у поїздці до Луцька на спортивні змагання «Університетів третього віку». Згодом підтримку отримала і молодь Бобринця – на ініціативу щодо прибирання території громади.


– Нещодавно «Варто» оголосив акцію «Гривня з чеку» для збору коштів на придбання сучасних спортивних тренажерів. Це була наша ініціатива, жителі ж громади були досить активними. Разом ми змогли зібрати 120 тисяч гривень. Після консультацій із міською радою, яка, очевидно, радилася з молоддю громади, вирішили придбати тренажери. Встановленням їх на стадіоні займалася вже міська влада, – розповіла Євгенія Котенко, фахівець зі зв’язків із громадськістю ТОВ «Вересень плюс».


11724Тож нині кожен мешканець громади та її гості будь-якої пори року та абсолютно безкоштовно можуть займатися спортом на міському стадіоні та випробувати комплекс тренажерів особисто.


На соціальній відповідальності бізнесу, що розташований на території громади, наголосив регіональний керуючий Андрій Харитоненко: саме він разом із чемпіоном із гирьового спорту Дмитром Новіковим, учнем ПТУ-32, перерізав символічну червону стрічку на відкритті комплексу. За словами мера міста Леоніда Кравченка, в Центрі дозвілля молоді клубу «Атлет» працює також і фітнес-тренер. Усе це стало можливим завдяки співпраці з ТОВ «Вересень плюс».

 

e-max.it: your social media marketing partner