У «Файно маркеті» триває акція на підтримку чотирилапих друзів

,

11603Минулого тижня притулки для тварин «Щасливий пес» та «Бім», що у Кропивницькому, отримали продукти від мережі «Файно маркет».
 
Туди доправили крупи, які пожертвували покупці магазину, а також сухарики, булочки, корма і консерви.
Нагадаємо, у місті є дві волонтерські організації, що опікуються бездомними тваринами. Вони не отримують фінансову підтримку з бюджету, а працюють на волонтерських засадах і за підтримки благодійників.

Волонтери зазначають, що на харчування йде левова частина витрат їхнього закладу, до того ж кількість підопічних тварин у притулку постійно змінюється.

Тому активісти будуть вдячні за сухий та вологий корм для тварин, а також гречану, вівсяну, ячмінну крупу, рис та макаронні вироби. Продукти приймають у нерозкритому пакуванні задля безпеки.
Ще у 2020 у «Файно маркет» оголосили про ініціативу під назвою – «Дай Лапу». У спеціально відведених кошиках небайдужі до долі тварин містяни можуть залишити продукти для котів та собак, а магазин передасть їх притулкам. За весь період дії акції зібрали понад 5 тонн корму.

Нагадаємо, у 2020 році «Файно Маркет» реалізував максимальну кількість соціальних ініціатив: допомога медичним працівникам, підтримка людей похилого віку та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, опіка притулками, що доглядають за безпритульними тваринами та багато інших.

Крім цього, «Файно Маркет» входить до п’ятірки найбільших платників податків Кіровоградської області. В магазинах мережі працевлаштовані понад 2000 осіб.
e-max.it: your social media marketing partner