Аграріїв із усієї України зібрала виставка в Олександрії

,

11400Масштабну польову подію цього літа – «УКАБ Агротехнології. Степ» – провели під Олександрією 13 липня. Головний організаційний партнер – група компаній «Агровіста». На одному з полів зібрали аграріїв із усієї України, яким представили сільгосптехніку та новітні технології. Відвідувачам презентували трактори, комбайни, зерновози, сівалки, розкидачі добрив та провели тест-драйв і шоу дронів.

– Виставка корисна і товаровиробникам, і тим, хто хоче сьогодні продати свою техніку. Захід дасть можливість знайти себе, поспілкувавшись із колегами, хто вже має таку техніку. Виробникам менше потрібно часу, щоб визначитися, працює вона чи ні, – поділився генеральний директор ТОВ «УкрАгроКом» Анатолій Кузьменко.

Регіональна виставка в Олександрії відбулася вперше, але не востаннє, запевнив директор групи компаній
«Агровіста» Павло Фесюк.

– До нас звернувся Український клуб аграрного бізнесу з пропозицією посприяти організації виставки сільськогосподарської техніки. Ми погодилися і надали майданчик, техніку, допомогли в організаційних питаннях. Сьогодні важливо, щоб сільгоспвиробники могли оцінити свої технологічні рішення –
які були успішні, які не дуже, і спланувати подальшу роботу, щоб отримати якомога кращий результат. Про результативність заходу свідчить той факт, що уже отримали пропозиції і від відвіду­вачів виставки, і від «УКАБ Агротехнології. Степ» про продовження співпраці, – розповів директор групи компаній «Агровіста» Павло Фесюк.

 

1140111402

текст: Ірина Іванова
фото: UCABevent

e-max.it: your social media marketing partner