Вікторія Семененко видала другу збірку своїх новел

,

11278Такі новини завжди приємно повідомляти: у нашій творчій родині – поповнення! Постійна авторка «КП» Вікторія Семененко видала другу збірку своїх новел. Книга вже є у продажу.

Душевні, теплі, мудрі, емоційні, життєві оповідання для душі Вікторії Семененко, які «КП» друкує на своїх шпальтах, давно полюбилися нашим читачам. Нині ж віночок новел склався у творче намисто – збірку «Така як є». Це вже друга книга авторки, яка побачила світ у Харківському видавництві.

– Це зворушливі історії для жінок і про жінок. Їхню любов до дітей, розчарування в чоловіках і надія на щасливе життя з іншими, перші дотики і несміливі мрії, злети і падіння, втрачені можливості і подарунки долі, пошуки себе і нові горизонти в собі. Жінка повинна бути в гармонії з собою, наповнена щастям, сонцем і добром. Це шлях, до якого потрібно йти, повільно з чашкою кави. І при цьому залишатися собою. Така як є! У кожній історії я кажу своїй читачці: «Будь собою! Завжди! Така як є», – розповідає Вікторія Семененко.

Видати другу книгу авторку надихнули читачки. Вікторія каже, після першої книги «Вона першою все сказала» отримала багато відгуків від читачок, що вони хочуть продовження. Нові історії склалися в книгу «Така як є».

– Я мрію розвиватися як письменниця, адже відчуваю всім серцем – це мій шлях, – поділилася планами авторка.

 

текст: Любов Попович

e-max.it: your social media marketing partner