В Олександрії у парку Шевченка до 9 травня висадять 16 тисяч квітів (ФОТО)

, КП

11170Там триває масштабна реконструкція. Її роблять коштом футбольного клубу «Олександрія», який очолює Сергій Кузьменко. Нa квіти витратили 250 тисяч гривень. Нaйбільше висaдять бегонії – мaйже сім тисяч саджанців, чорнобривців – мaйже дві тисячі, більше 1500 жоржин, також посадять сальвії, вербену, сенеціо, aгерaтум, колеус, петунії та гaзaнії.

– Нарешті за багато років у нашому парку з’явиться багато квітів! Вони мають створити олександрійцям гарний весняний настрій до 9 травня. А ще я обіцяв там інтерактивний фонтан – ми це обов’язково зробимо. На минулому тижні зустрічалися з компанією, що займається будівництвом фонтанів в Україні, – «Імперія води». Вибрали локацію для фонтану, зараз займаємося технічними і дизайнерськими питаннями. Крім того, цього року продовжимо центральну алею, облаштуємо пляж, вбиральні та паркувальний майданчик. Зробимо так, щоб у наш парк хотілося повертатися, – зазначив Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, парк імені Шевченка (колишній «Шахтар») тривалий час був у занедбаному стані – зламані лавочки, аварійні дерева, порослі бур’яном алеї. Його площа – близько 20 гектарів. Реконструкцію почали торік. Демонтували аварійні дерева, старі стовпи для освітлення, лавочки. Провели нову комунікацію і освітлення, уклали центральну алею плиткою з 3D-ефектом, встановили нові лавочки й урни для сміття, зробили клумби і газони.

 

11171111721117411173

Фото: Олена Сідорова

e-max.it: your social media marketing partner