У Гайвороні проведуть туристичний фестиваль, аби зберегти вузькоколійку (ВІДЕО)

, КП

11163«GoodoK-Fest» відбудеться 21 і 22 травня. Планують провести поїздки на раритетній залізничній техніці, виставки, екскурсії, ярмарки, театралізоване дійство, фото-пленери, майстер-класи, флешмоби, всеукраїнську науково-практичну конференцію.

Окрім цього, у місті оголосили конкурси на кращий вірш «Залізниця об’єднує долі» і кращий малюнок «Гайворон – місто залізничників». До участі запрошують усіх жителів громади різної вікової категорії.

Малюнки можна виконувати будь-якою технікою та у довільному форматі. Роботи приймають у Гайворонському ЦДЮТі за адресою: провулок Вокзальний, 14б.

Вірші мають бути українською мовою обсягом не менше 9-12 рядків. Прийматимуть їх до 16 травня.

11164Надсилати твори потрібно до Гайворонської міської публічної бібліотеки за адресою: вулиця Василя Стуса, 17. Заклад працює з 09:00 до 18:00 щоденно, окрім суботи. Також вірші можна відправити на електронну адресу бібліотеки: [email protected]

Деталі за телефоном: (068) 646-52-28.

Переможців оголосять під час святкування фестивалю. Авторів кращих робіт нагородять грамотами, дипломами і призами, а вір­ші ще надрукують у газеті «Гайворонський кур’єр» та видадуть окремою збіркою «Залізниця об’єднує долі».


 

e-max.it: your social media marketing partner