У Бобринці активні жінки організували конкурс на створення кращої зони відпочинку

, КП

11148За умовами конкурсу, потрібно обрати місце, прибрати його від сміття, обов’язково організувати спеціальне місце для дрібного сміття. Якщо учасники облаштовуватимуть територію для вогнища, то воно має бути безпечним. Далі розмістити власне саму зону відпочинку. Організаторки кажуть, це можуть бути лавки, стіл, гойдалки, містки і кладки на водоймах і все, на що вистачить фантазії.

Учасники після виконаного мають сфотографувати зону і до 18 червня надіслати світлини в особисті повідом­лення у фейсбуці одній із організаторок – Галині Волошиній, Інні Онисько, Тетяні Хорунжій, Оксані Усатій чи Оксані Кутовій.

Серед усіх конкурсантів оберуть трьох переможців. Нагороджуватимуть 27 червня під час святкування Дня молоді. Організатори обіцяють за кращі зони відпочинку гарні подарунки, серед призів – підписка газети «Кіровоградська правда».

– Завдяки цьому конкурсу ми хочемо додати нашому краю гарних облаштованих зон відпочинку. Також таким чином сподіваємося залучити людей до прибирання територій, об’єднати громаду за спільною справою, нові знайомства, нові емоції. Чим більше людей долучиться, тим більше зони будуть доглядати. Бо збудоване своїми руками більше цінують. Підприємців залучаємо допомогти у питанні винагороди учасникам – кожному що по силі, – каже співорганізаторка конкурсу Галина Волошина.

 

на фото - відкриття лавки у минулому році, встановлення якої ініціювали тамтешні жінки

e-max.it: your social media marketing partner