Файно маркет підтримує людей похилого віку Кіровоградщини

,

10763За роки діяльності мережі вже реалізовано безліч благодійних проєктів. Сьогодні одним із пріоритетних напрямків Файно маркет визначив підтримку людей похилого віку. На жаль, в нашому регіоні, як і в країні в цілому, пенсіонери є соціально вразливою й незахищеною верствою населення, яка потребує особливої підтримки та піклування. Саме з цією метою Файно маркет запровадив обласну програму лояльності для підтримки людей похилого віку.

15 тисяч пенсіонерів Кіровоградщини вже отримали та скористалися соціальними картками від Файно маркет. Картка дає можливість придбати товари в супермаркетах мережі Файно маркет зі спеціальною знижкою -10%. Скористатися карткою можна щодня з 9 до 13 години. Для отримання соціальної картки необхідно звернутися до магазину Файно маркет, заповнити анкету та пред’явити пенсійне посвідчення.

Дати видачі пенсійних карток – 22, 23, 24 жовт­ня з 9:00 до 18:00.

Перелік магазинів, де можна отримати соціальну картку пенсіонера.

Кропивницький:
пров. Великовисківсь­кий, 1/103, біля автостанції №2 24 та 25 жовтня.

Область
22, 23, 24 жовтня

  • Новомиргород, вул. Миколи Зерова, 17/79;
  • селище Новгородка, вул. Дружби, 72 а;
  • селище Голованівськ, вул. Ринкова, 1;
  • село Суботці, вул. Цент­ральна, 16;
  •  село Богданівка, вул. Миру, 3;
  • Гайворон, вул. Василя Стуса, 29;
  • Олександрія, вул. 6-го грудня, 139 а.


Якщо у вашій родині або по сусідству живе людина похилого віку, яка потребує підтримки, розкажіть їй про соціальну програму від Файно маркет. Додаткова знижка -10% на товари повсякденного споживання може бути суттєвою економією для щомісячного бюджету пенсіонера.

Робити добрі справи легко. Будьте уважні до своїх рідних та людей, які живуть поруч із вами, дотримуйтесь принципу добросусідства.

Якщо ви не встигли отримати картку, не засмучуйтеся, видача проводитиметься додатково.

e-max.it: your social media marketing partner