Кузьменко подав документи для реєстрації кандидатом у мери Олександрії

,

10666Президент футбольного клубу «Олександрія», очільник Кіровоградської ОДА у 2014-2019 роках Сергій Кузьменко першим подав документи у міську територіальну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на посаду міського голови Олександрії сьогодні, 15 вересня.

На дільницю Сергій Кузьменко прийшов о 9 ранку. Там його зустріли команда і прихильники.

– Це команда, яка працювала зі мною не один рік. Тому я йду не сам і далі теж буду рухатися з командою, – додав Сергій Кузьменко.

На питання журналістів, чому вирішив балотуватися, відповів, що хоче змін.

– Часто чую від олександрійців, що місто зупинилося в розвитку, що на околицях досі лишаються проблеми, молодь виїжджає, не вистачає сучасних локацій для відпочинку. Саме жителі Олександрії наштовхнули мене на рішення балотуватися на посаду міського голови. В Олександрії є потенціал і його потрібно розвивати. Зараз у соцмережах містяни дуже активні під моїми дописами, піднімають теми, які їх хвилюють, і діляться своїми ідеями. Їх варто почути, бо Олександрія варта більшого! Звісно, й своїм баченням нового рівня міста я невдовзі поділюся, – зазначив у коментарі журналістам Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, навесні 2020 року, коли Україну охопив жорсткий карантин, Сергій Кузьменко заснував благодійний фонд «Турбота» і допомогу отримали 15 тисяч жителів Олександрії. Також для трьох лікарень Кіровоградщини фонд закупив апарати ШВЛ. Нині за його ініціативи проводять реконструкцію парку Шевченка.

Місцеві вибори призначені на 25 жовтня.

 

текст: Олена Сідорова

фото: Ігор Демчук

e-max.it: your social media marketing partner