Кузьменко вперше прокоментував свою можливу участь у виборах

,

10633Колишній очільник Кіровоградської області, президент футбольного клубу «Олександрія» та засновник благодійного фонду «Турбота» Сергій Кузьменко вперше прокоментував свою можливу участь у місцевих виборах. Нагодою спілкування із журналістами тамтешнього сайту «Голос громади» стало 1 вересня у колегіумі, куди Сергій Кузьменко привів свою доньку Анастасію. «КП» передзвонила Сергію Кузьменку, аби уточнити його наміри.

Він зазначив, що донька пішла до шостого класу, а також цю ж школу закінчив його старший син Іван.

На питання «КП», чи дійсно він планує балотуватися на посаду міського голови, чіткої відповіді Сергій Кузьменко не дав, втім такої можливості не виключив.

– В Олександрії росте талановита молодь, я час від часу з нею спілкуюся і ключове, що я чую від молоді – що вони хочуть жити в місті нового рівня. В місті, де комфортно і де можна застосовувати свої таланти. В місті, з якого не хочеться виїжджати. Тому я зробив для себе висновок, що Олександрії потрібно дати нове дихання, новий імпульс у розвитку, а молоді – дати впевненість і перспективу. І якщо містяни поставлять переді мною таку задачу – я готовий узятися за її реалізацію, – зазначив у коментарі «КП» Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

 

фото: «Голос громади»

e-max.it: your social media marketing partner