Кузьменко уже цього тижня може очолити облдержадміністрацію?

,

1344Народний депутат, олександрієць Сергій Кузьменко уже цього тижня може очолити Кіровоградську обласну державну адміністрацію. Принаймні про це говорять, як у самій ОДА, так і поза нею.

– Поки можна говорити неофіційно, жодної офіційної інформації немає. Так, це Сергій Кузьменко, – передає слова джерела в облдержадміністрації сайт «Моя Олександрія».

Інформацію про ймовірне призначення підтвердили і в оточенні самого нардепа. Проте зауважили, що наразі ситуація доволі неоднозначна.

– Неоднозначна ситуація, тривають політичні переговори. Адміністрація Президента бачить губернатором Сергія Кузьменка, а подання повинен зробити Кабмін. Зараз Адміністрація вирішує з Кабміном питання цього подання, – пояснили в його оточенні.

До речі, як тільки активізувалися кулуарні розмови про призначення губернатором Сергія Кузьменка, чинний голова ОДА заявив, що збирається до АТО. Минулого тижня очільник регіону навіть направив Президенту прохання про відставку, аби піти на фронт. Порошенко поки його заяву не задовольнив.

– Моя заява про звільнення знаходиться в АПУ, – цитує Олександра Петіка офіційний сайт облдержадміністрації. – Подальше рішення – це вже повноваження Президента України. Оскільки я маю безпосередній досвід створення військових підрозділів, то можу бути корисним Збройним Силам України.
e-max.it: your social media marketing partner