Громадська рада при облдержадміністрації пропонує на посаду ОДА місцевого кандидата

, КП

10480Громадська рада при Кіровоградській облдержадміністрації вирішила звернутися до президента із проханням призначити на посаду голови ОДА директора Aгенції регіонального розвитку Кіровоградщини Олександра Гавриленка.

«Призначення на посаду голови ОДА чужої для Кіровоградщини людини – стратегічна помилка, що повторюється із року в рік. У нас є багаторічний гіркий досвід протистояння гілок влади через те, що немісцеві голови ОДА не зацікавлені в розвитку регіону, оскільки він не є для них та їхніх дітей постійним місцем проживання.
10481Перші півроку немісцеві голови ОДА проводять взагалі неефективно, тільки вникають в ситуацію і знайомляться з людьми, а не працюють на область.
Просимо Вас дати можливість місцевим громадам висувати тих людей, яких вони бачили в діяльності, яким вони довіряють і які не повинні мати жодних зобов’язань перед політичними партіями.
Від імені Громадської ради Кіровоградської області пропонуємо на цю посаду Олександра Гавриленка, оскільки він є порядною людиною, щиро відданою своїй справі. Вміє працювати в команді та «на результат», працюючи багато років на території Кіровоградської і має позитивний імідж та глибоку повагу з боку колег та громадськості.
Ще раз закликаємо дослухатися до позиції місцевої громади, інтереси якої ми всі представляємо, і не призначати головою Кіровоградської обласної державної адміністрації ставлеників з інших областей, які бачать наш регіон лише як тимчасове джерело наживи.
Щиро сподіваємося на Вашу підтримку, увагу та розуміння потреб нашого регіону, щоб забезпечити максимально ефективний розвиток Кіровоградщини!», – пише у зверненні до президента голова громадської ради Тігран Хачатрян.

 

10482

e-max.it: your social media marketing partner