Кіровоградські художники роблять футболки і чашки патріотичними

,

Група кіровоградських художників ініціювала благодійну акцію «Частинка миру». Молоді й креативні майстри розмальовують вручну футболки і чашки, а потім їх продають. Виручені кошти спрямують на потреби військових.

–Ми вирішили допомогти нашим військовим у новий, цікавий спосіб. Так і з'явилась ідея акції. Коли людина, роблячи благодійний внесок, отримує взамін щось цікаве, в даному випадку авторську унікальну футболку чи чашку, розмальовану вручну, гадаю, це може ще більше заохотити людей допомагати військовим. Наразі акція продовжуватиметься до презентації, але якщо це виявиться ефективним способом допомоги, то ми її продовжимо. А для того, щоб замовити футболку чи чашку, досить надіслати листа на електронну пошту //vk.com/[email protected]" target="_blank">[email protected], – розповідає координатор проекту Ольга Макаревич.

Футболки розмальовуватимуться акриловими фарбами для тканини, що дозволить триматися оригінальному малюнку навіть після прання. Презентація акції відбудеться 20 вересня у «Студії на Дворцовій» (вулиця Дворцова, 12 в обласному центрі. Вартість однієї футболки – 200 гривень. Вартість чашки – 50 гривень.

1337


Побачити ескізи робіт та замовити продукцію також можна через соцмережі «ВКонтакте» та «Facebook» на сторінках групи благодійної акції «Частинка миру».

e-max.it: your social media marketing partner