«Ошмяни» — «Слонім»: чи продовжать господарі втрачати очки?

,

10375«Ошмяни» не перемагають в чотирьох матчах поспіль, але чи продовжиться їх невдала серія в поєдинку зі «Слонімом» — редакція vse-pro-sport.com.ua підготувала огляд матчу.

«Ошмяни» в першому турі зустрічалися з «Арсеналом», і всупереч усім прогнозам, розгромили фаворита з рахунком 3:0 на його полі. Однак, цей успіх так і залишається єдиним для команди Антуана Майорова донині - «Ошмяни» впали на дев'яте місце в таблиці. В останньому турі сталося поразка 1:3 від «Ліди», яке продовжило серію команди до чотирьох матчів без перемог.

«Селонінам» також видатними результатами на старті сезону похвалитися не може - команда Леоніда Лагуна знаходиться на 10-му місці в таблиці. Поки особливого приводу для занепокоєння у клубу немає - нижче знаходяться колективи з негативним балансом очок. В останньому турі «Слонім» програв 0: 1 «Сморгані», зазнавши третьої поразки поспіль.

«Ошмяни» знаходяться далеко не в кращій формі, але сьогодні напевно будуть робити ставку на перемогу - грають вони вдома, де набирають більшу частину очок, та й суперник знаходиться зараз в ще більш розібраному стані. Також «Слоніму» даються з великими труднощами виїзні поєдинки - жодного разу за останні 12 матчів поза рідними стінами він не перемагав, і навряд чи ця серія сьогодні перерветься.
e-max.it: your social media marketing partner