«Файно Маркет» підтримує лікарів Кіровоградщини

,

10361Мережа місцевих супермаркетів «Файно Маркет», як представник сучасного соціально відповідального бізнесу, не може залишатися осторонь у цей непростий для нашого регіону та країни період. За десять років роботи мережа реалізувала безліч благодійних та соціально важливих проєктів.

Сьогодні країна переживає непростий період. Зростає кількість людей, які потребують допомоги. Саме тому мережа «Файно Маркет» прийняла рішення про посилення власної соціа­­льної підтримки в регіоні. На території області вже запроваджено та успішно реалізується декілька масштабних соціальних проєктів. Це проєкт «Файно поміч», у рамках якого «Файно Маркет» спільно з організацією Червоного Хреста безкоштовно надає продуктові набори соціально незахищеним жителям області – самотнім людям пенсійного віку та особам із інвалідністю, та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. До складу набору входять продукти, які складають основу повсякденного харчового раціону. Це макаронні вироби, декілька видів круп, цукор, соняшникова олія та чай.

Особливу увагу «Файно Маркет» приділяє підтримці лікарів. Саме вони щодня, ризикуючи власним здоров’ям та життям, самовіддано піклуються про нас. У нашій країні набирає популярності соціальна кампанія
#ПідтримуюЛікарів, у рамках якої відомі люди, представники бізнесу та жителі країни висловлюють свою підтримку та вдячність усім лікарям та медичним працівникам, які борються з коронавірусною хворобою. Мережа «Файно Маркет» долучилася до цієї соціальної ініціативи, запровадивши окрему програму підтримки медичних працівників області.

10362– На першому етапі наша компанія передала лікарням захисні костюми багаторазового використання, аби наші лікарі почувалися безпечно та захищено у повсякденній боротьбі з пандемією. У рамках наступного етапу мережа передає районним та обласним лікарням й іншим медичним закладам бонусні картки, які були впроваджені саме для медичних працівників. Картка дає можливість придбати товари у будь-якому супермаркеті мережі з додатковою знижкою – 10%. Така знижка діятиме до закінчення карантину або до 1 липня 2020 року, якщо карантинні заходи скасують раніше. Згодом картка слугувала для накопичення бонусних гривень при кожній покупці, – прокоментувала представниця компанії Алла Зленко.

– Весь колектив мережі супермаркетів «Файно Маркет» щиро дякує лікарям і медичним працівникам районних, місцевих та обласних мед­­закладів, усім працівникам медичної галузі за міцність духу та відданість обраній професії, за працю та боротьбу за здоров’я та життя кожного з нас. Дякую вам, бережіть себе і будьте здорові, – сказав директор компанії Євгеній Тертишний.
e-max.it: your social media marketing partner