На Кіровоградщині «Файно Маркет» передає пакети з продуктами до Червоного Хреста

,

10275На Кіровоградщині «Файно Маркет» передає продуктові набори Товариству Червоного Хреста, волонтери якого адресно доставляють допомогу самотнім пенсіонерам та людям із інвалідністю у рамках проєкту «Файно поміч». Також продукти отримують багатодітні мами та ті, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Мережа місцевих супермаркетів «Файно Маркет» – сучасна соціально відповідальна компанія, яка не може залишатися осторонь у цей непростий для нашої країни та області час.

«Файно Маркет» завжди сприяв добросусідським відносинам, ініціював різні соціально важливі проєкти, і вважає, що зараз допомоги та піклування особливо потребують найбільш вразливі верстви населення – самотні люди пенсійного віку, особи з інвалідністю та люди, які потрапили в складні життєві обставини. Саме тому «Файно Маркет» вирішив посилити свою соціальну підтримку та запровадити проєкт «Файно поміч».

10277У рамках цього проєкту мережа супермаркетів «Файно Маркет» безкоштовно надає продуктові набори соціально незахищеним жителям нашого регіону.

Волонтери товариства Червоного Хреста адресно передають цю допомогу тим, хто її потребує.

До складу набору входять продукти, які складають основу повсякденного харчового раціону. Це макаронні вироби, декілька видів круп, цукор, соняшникова олія, чай, печиво.

Також «Файно Маркет» просить долучитися небайдужих жителів Кропивницького та області до даної ініціативи. В кожному магазині розміщенні бокси для збору допомоги людям, що знаходяться у скруті. Цими продуктами будуть укомплектовані основні набори. Пакети з продуктами передають представникам Червоного Хреста у Кропивницькому та області.

На сьогодні адресну допомогу надали людям, які потребували допомоги та зверталися до Червоного Хреста у Кропивницькому та Бобринці. Наступна партія відправиться до Малої Виски.

Якщо ви хочете стати волонтером або знаєте, кому потрібна допомога, можна зателефонувати з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 15:00 за телефонами: (0522) 32-28-16 або (099) 699-83-86.

Вірте в добро та бережіть себе!

10276

 

e-max.it: your social media marketing partner