Кіровоградці знову урочисто зустрічали вояків

,

1322Оплески, квіти, жовто-сині стрічки, вигуки «Герої!», «Дякуємо» та «Героям слава!» – так у Кіровограді зустріли бійців 3 полку, які два тижні були в оточенні в Іловайську Донецької області. На центральну площу цього дня прийшли рідні військовослужбовців, школярі, громадські активісти, журналісти та просто небайдужі люди. Усі – аби подякувати героям за незламність духу у воєнному пеклі та за те, що повернулися додому живими.

Кількасот зустрічаючих, які цього дня зібралися на площі, ринулися назустріч героям, як тільки-но під’їхав їхній мікроавтобус. Разом, в унісон почали аплодувати нашим воякам. У перші секунди аж мурашки пробігли по тілу. Рідні кинулися в обійми героїв з квітами та сльозами щастя. Останні навіть не очікували на таку зустріч. Самі ж бійці щойно ступивши на рідну землю, відразу запевнили, що повертатися до АТО планують, але наступного разу приїдуть із перемогою.

– Всі доїхали, все добре. Нас восьмеро, один ногу зламав. Щодо Іловайська, то як тільки ми увійшли до міста, воно мені сподобалося. Ну а повернулися звідти живими завдяки людям, які молились за нас тут, – розповідає один із героїв.

Приїхали хлопці у відпустку на 24 дні, повідомив заступник обласного військового комісара Олег Молчанов.

– Хто захоче залишитися, той залишиться. Якщо ні, то знову поїдуть до АТО, – сказав він.

Це друга частина військових, які повернулися з Іловайська до Кіровограда. Першу зустрічали 2 вересня поночі на площі Богдана Хмельницького. Тоді повернулися 18 героїв. А з 29 на 30 серпня жителі обласного центру так само з квітами, і словами подяки зустрічали прикордонників.

1324

1321

1323

1320

1325

e-max.it: your social media marketing partner