«Світловодськпобут»: Усі котельні працюють

, КП

09839У Світловодську запрацювали всі шість котелень, але для того, щоб люди отримали тепло в будинках, потрібно ліквідувати пориви на тепломережах. Про повідомив генеральний директор СП ТОВ «Світловодськпобут» Сергій Московський, пише CBN.

– Зараз запускаємо останню котельну – №3, а так усі котельні працюють. По деяким будинкам ще немає тепла, бо є технологічні проблеми подати його за такий короткий час. Потрібно, щоб спочатку прогрілася вся система. Там більше тисячі кубів води і їх треба нагріти, – зазначив він.

За словами директора «Світловодськпобуту», цього року поривів на тепломережах менше, ніж торік.

– Поривів не так багато, як у минулому році, але на їх ліквідацію все одно потрібен час. Потрібен тиждень або півтора, – додав Московський.

 

Як повідомляла «КП», у Світловодську значно затримався опалювальний сезон через зміну складу засновників СП ТОВ «Світловодськпобут», яке є єдиним теплопостачальним підприємством у місті.  

Нагадаємо, у Світловодську, рейдери захопили підприємство. Прокуратура вимагає скасувати реєстрацію власності «Світловодськпобуту».  У рейдерстві і службовому підробленні підозрюють міського голову Валентина Козярчука.

e-max.it: your social media marketing partner