У Кропивницькому спільно з Корпусом Миру реалізовують проект соціальної інтеграції особливих дітей

, КП

09867В обласному центрі інклюзивно-ресурсний центр №1 спільно з Корпусом Миру США реалізують проект «Соціальна інтеграція дітей з розладами аутичного спектру. Живе життя».

Мета проекту – створення інформаційної платформи для спеціалістів і батьків особливих дітей, а також створення продуктивного і безпечного середовища для інтеграції дійте з особливими освітніми потребами.

У його рамках спільно з батьками, психологами, логопедами, вчителями-дефектологами, волонтерами Корпусу Миру провели чотири семінари-практику.

Тренери проекту – професор Львівського національного університету імені Івана Франка, голова європейської організації «Родина Кольпінгів» Катерина Островська, волонтер Корпусу Миру Елізабет Боуман, професор Львівського національного університету імені Івана Франка, громадський активіст Ігор Островський.

– Я дуже захоплена цим проектом, який ми написали разом. Він буде допомагати батькам дітей із особливими потребами. Ми вирішили почати з роботи з батьками. Також залучали вчителів, психологів. Це дуже важливо вчитися разом, – сказала волонтер Корпусу Миру Елізабет Боуман.
e-max.it: your social media marketing partner