У Світловодську зникла одинадцятикласниця

,

09784У Світловодську зникла 16-річна Марина Бабенко минулої п’ятниці, 25 жовтня. Вона мала приїхати зі світловодської школи-інтернат №1, де навчається, додому у село Калантаїв, однак так і не повернулася з навчання.


Востаннє дівчину бачили на автостанції у Світловодську близько 17:00.

– Я їй подзвонила того дня, вона була у школі, я поросила взяти пінцет для косметичних процедур, вона сказала, що візьме і подзвонить пізніше, бо у неї контрольна шостим уроком, також додала, що приїде останнім автобусом. Він відправляється о 17:00, о 18:00 він уже тут (у Калантаєвому – ред.) Після 15:00 я ще раз їй подзвонила, але не змогла додзвонитися, постійно вибивало «лінія зайнята». Я дочекалася останнього автобуса, думала, може щось з телефоном, але вона не приїхала, – розповіла «КП» сестра Марини Тетяна Бабенко.

Родичі відразу забили на сполох, поїхали до Світловодська шукати Марину, опитали молодь, але ніхто нічого не бачив.

– Востаннє її бачили на автостанції близько 17:00 разом з подругою Катею і її сестрою Дашею. Після того її не бачили. Кажуть, що поїхала у Кременчуг, а куди саме, я не знаю. Раніше такого не було. У разі, якщо їй кудись треба було поїхати, вона завжди попереджала, – додає Тетяна.

Рідні Марини просять усіх, хто бачив дівчину, дзвонити за номером (068) 62-21-367.

 

09785

e-max.it: your social media marketing partner