Новоукраїнська школа доєдналася до всеукраїнського флешмобу з безпеки руху на дорозі

,

09756Новоукраїнська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №4 бере участь у всеукраїнському флешмобі #SpeakUpUkraine. Команда виконала умови першого етапу конкурсу і тепер перейшла до виконання наступного завдання, повідомляють у міськраді.


До складу команди увійшли вчителі, батьки і учні, всього – десять чоловік. На другому етапі конкурсу вони, спільно з учнями  5 -11 класів, організували акцію «Цінуй моє життя!». Вона розповідає про реальну небезпеку на дорозі у районі цукрового заводу.

Також учасники написали листа міському голові Олександру Корінному з проханням втановити додаткові попереджувальні знаки «Увага! Діти на дорозі!» і « Пішохідний перехід», а також нанести пішохідну зебру.

Ініціативна група разом з представниками поліції нанесли попереджувальні написи на дорозі за допомогою трафаретів, які діти виготовили власноруч.

Школи країни змагаються на проведення найкреативніших, найоригінальніших, а головне – найдієвіших флешмобів, акцій, інформаційних кампаній тощо, щоб привернути максимальну увагу до теми безпеки на дорозі.

 

09757 09758

e-max.it: your social media marketing partner