Під апеляційним судом мітингують на підтримку підозрюваного в обстрілі будинку прокурора (ФОТО)

, КП

09541У Кропивницькому кілька десятків осіб, серед яких і підлітки, мітингують під стінами апеляційного суду на підтримку одного з підозрюваних в обстрілі будинку прокурора, сьогодні, 15 жовтня.

«Переслідуючи члена нашої організації Шатохіна Олександра Олександровича працівники поліції відкрили проти нього кримінальне провадження за надуманий злочин. Що, ніби то, він 1 жовтня цього року о 21 годині 30 хвилин намагався вчинити замах на вбивство працівника правоохоронного органу та його близьких родичів у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, тобто намагався позбавити життя Бреуса А.М., який перебуває на посаді прокурора Кіровоградської місцевої прокуратри», – йдеться у зверненні мітингувальників.


09542Вони не уточнюють, з якої саме організації. Втім на мітингу присутні головний тренер та адміністратор ФК «Зірка».


Мітингувальники переконані, що на Шатохіна тиснуть через співпрацю з Костянтином Волковим, якого правоохоронці намагаються також засудити.


«А справа в тому, що він товаришує та працює з Волковим Костянтином Володимировичем, який є відомим бізнесменом та меценатом у Кропивницькому, та зі свого фонду фінансує і утримує футбольний клуб «Зірка» і на майно якого вже багато років поклали око та полюють так званні місцеві «правоохоронні органи». Шановні судді! Закликаємо вас не стати частиною злочинної системи та не прикривати непрофесійних та злочинних дій працівників слідства та прокуратури», – звертаються мітингувальники.

 

Нагадаємо, 1 жовтня обстріляли будинок прокурора. Вдома були його дружина і двоє маленьких дітей.


В обстрілі будинку прокурора підозрюють Костянтина Волкова «Футболіста».

Його оголосили у розшук у рамках кримінального провадження за статтею 348 Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця.


Ще одного підозрюваного затримали. Однак захист надав докази його непричетності до цієї справи. Чоловіка звільнили з-під варти в залі суду.

 

0954309544095450954609547

 

фото: Лілія Кочерга, поліція області

e-max.it: your social media marketing partner