У Кропивницькому оголосили переможців «Громадського бюджету-2020»

,

09510Координаційна рада з питань громадського бюджету затвердила рейтинг проектів четвертого конкурсу «Громадський бюджет-2020» вчора, 10 жовтня, повідомляють у міськраді.


У категорії «великих» проектів перемогли «Велокроп – облаштування першої у місті сучасної велосипедної доріжки» і «Спортивне містечко на Жадова».

У категорії «соціальні» найбільше голосів зібрали проекти «Допоможи дитині побачити світ» і «Територія рівних можливостей».

За кошти бюджету наступного року реалізують ще 14 малих проектів, серед яких «Облаштування притулку для безпритульних тварин «Щасливий пес», «Спортивний майданчик «Живемо активно», «Дитячо-спортивний комплекс на 101-му мікрорайоні», « Молодіжний центр «Sociolla», «Спортивно-дитячий майданчик «Наша мрія» і «Кропивницький півмарафон-2020».

На реалізацію цих проектів із міського бюджету виділять сім мій льонів гривень.

Окрім цього координаційна рада проситиме у депутатів міськради дофінансувати ще три проекти – «Інклюзивна освіта в місті: разом крок за кроком», «Доступне дитинство. Майданчик для дітей з інвалідністю на Кущівці» і «Сквер для кожної родини».

e-max.it: your social media marketing partner