АТОвець із Новомиргорода, який виграв мільйон у лотерею, витратить гроші на житло

, КП

09472Учасник АТО, майор Збройних Сил України 37-річний Сергій Дмитришин із Новомиргорода у прямому ефірі «Лото-забава» виграв мільйон гривень. За ці гроші мріє купити житло і новий сімейний автомобіль, за допомогою якого зможуть подорожувати Україною всією родиною. Про це повідомляє ТСН.

У «Лото-забаву» чоловік грає онлайн кілька місяців, майже одразу, 30 червня, виграв мільйон.


– Була упевненість у тому, що виграємо. Сподівалися навіть з першого разу, але трошки затрималось, – ділиться своїми емоціями Сергій Дмитришин.


Виграш чоловік планує витратити на новий автомобіль і житло.


– Із дружиною порахували, вистачає, – додав Сергій.


Окрім цього Серій разом із дружиною Лілею стали учасниками програми «Два дні з життя мільйонера». Подружжя їздило на білому лімузині, харчувалися у ресторанах, жили у готелі, збудованому за кошти від лотерей.


У рамках цієї програми Сергій і Лілія відвідати Музей історії України у Другій світовій війні та її нову експозицію «Український Схід», присвячену подіям на Донбасі, пам’яті їх учасників і свідків.


– У соцмережах спілкуємось з побратимами. Вони розповіли, що в музеї є експозиція мого підрозділу. Захотілося глянути! – зізнається чоловік.


Серед експонатів Сергій одразу впізнав автомобіль медиків батальйону, який змінював їх на позиціях, а потім побачив речі загиблого побратима, з яким пліч-о-пліч боронив Україну. Сергій теж ледве не загинув на Донбасі під час мінометного обстрілу. Коли диверсійна група намагалась захопити блокпост, його поранили.


Вигравши мільйон, Сергій Дмитришин зізнається: грати в лото не припинить. Спробує здобути головний приз – джекпот у три мільйони гривень.

 

фото: igra.msl.ua

e-max.it: your social media marketing partner