У Кропивницькому активно працюватимуть над модернізацією системи теплопостачання

, КП

092211Міський голова Кропивницького Андрій Райкович озвучив основні пріоритетні напрямки, над якими влада працюватиме найближчим часом. Стратегічні проекти він озвучив учора, 16 вересня.

– Серед пріоритетів – модернізація моделі теплопостачання міста. У нас найбільш розбалансована система теплопостачання в Україні. Відповідно – одні з найвищих тарифів. Ми пішли на принципові кроки і повернули у комунальну власність теплопостачальне підприємство, котельні. Працюватимемо над створенням ОСББ, адже так ми матимемо пільги на проекти тепломодернізації, інші умови кредитування, – сказав Андрій Райкович.

Крім того, міський голова назвав ще кілька пріоритетних напрямків.

– У планах – реконструкція площі Героїв Майдану. Це надважливе питання, яке обговорюємо, узгоджуємо з громадою. Також реконструкція Набережної, відкриття центру надання адміністративних послуг, де можна буде отримати близько 300 видів послуг, відкриття туристично-інформаційного центру. Розглядаємо таку можливість на базі нового ЦНАПу. Також у планах будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу з басейном, створення молодіжного «Каворкінг-центру», реконструкція футбольного стадіону «Колос», – додав Райкович.
e-max.it: your social media marketing partner