Вісник міської ради «відбілює» Марковського, бо проти нього розгорнули «справжню кампанію»?

,

1257Вісник Кіровоградської міської ради «Вечірня газета» взявся «відбілювати» імідж 74-річного в.о.мера, секретаря міськради Івана Марковського, бо останній вважає, що проти нього розгорнули «справжню кампанію».

В інтерв’ю, яке сьогодні з’явилося на сайті міськради з кікабідзевською назвою «Іван Марковський: Мої роки – моє багатство», з висоти прожитих років в.о. мера обурюється, що медіа надмірно звертають увагу на його поважний вік.

– Так, уже дійшло до того, що мені дорікають моїми роками. Редактор «Украины-центр» Юхим Мармер навіть висловив у черговій своїй статті сумніви в моїй управлінській компетентності з огляду на те, що я, мовляв, – «прадедушка», – нервує літній чиновник.

Водночас в інтерв’ю Марковський знову дорікає ЗМІ, що вони не помічають важливих тем.

– Облдержтелерадіокомпанія при висвітленні життя обласного центру займає дивну позицію, – вважає він.

Крім того, йдеться в інтерв’ю і про нинішню судову тяганину з КОДТРК.

Нагадаємо, обласна телерадіокомпанія нині відстоює честь свого колективу у суді. КОДТРК вимагає спростувати ряд абсурдних заяв Марковського, зокрема щодо погроз гендиректорові компанії Вадиму Мурованому з боку колишніх регіоналів, а також щодо тригодинного піару одного з кандидатів у президенти за народний кошт 24 квітня.

До того як позиватися до суду телерадіокомпанія пропонувала Марковському публічно вибачитися, однак той, як повідомляла «КП», заявив, що не збирається цього робити.
e-max.it: your social media marketing partner