Жителі приватного сектору Кропивницького сплачуватимуть за повірку водомірів щоквартально

,

09187У Кропивницькому жителі приватного сектору оплачуватимуть за повірку лічильників на воду щоквартально замість одноразового платежу. За попередніми розрахунками, до звичних платіжок додасться 22 гривні. При цьому повірка, як і раніше, здійснюватиметься раз на чотири роки, повідомляє ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Після сплати за послугу та коли підійде термін повірки, працівники водоканалу зроблять демонтаж, повірку і монтаж водоміра, повідомили на підприємстві.


Такі нововведення стали обов’язковими для споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та інших водоканалів країни з прийняттям «Закону про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Вартість повірки виключили з тарифу та зробили окремою послугою. Розрахунки вартості повірки нині на розгляді міського виконавчого комітету. Після їх затвердження ОКВП «Дніпро-Кіровоград» підготує споживачам повідомлення/квитанції з додатковим відповідним пунктом та розпочне програму повірки приладів обліку води у споживачів - жителів приватного сектору.

e-max.it: your social media marketing partner